Nieuwe muziek

Door Jules Janssen • Friday 12 November 2010

Op de dag nadat het seizoen vol slechte muziek officiëel is begonnen uit pure wanhoop toch een post met nieuwe muziek die ik persoonlijk als ‘goed’ zou willen betitelen. Zo heeft de vriendelijke Cee-Lo Green – u kent hem wel – zijn album ‘Lady Killer’ eindelijk afgerond. Downloaden doet u hier.
Ook Kid Cudi, de plotselinge rage van 2009, heeft inmiddels zijn tweede album uit. Heel origineel ‘Man on the Moon II‘ genaamd.

Verder heeft Jamiroquai na 5 jaar weer eens de tijd genomen een album op te nemen. Het resultaat – ‘Rock Dust Light Star‘ – mag er zeker wezen.
Tenslotte zijn er nog twee albums die binnenkort uit gaan komen en met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zeer goed gaan zijn. Allereerst is er de nieuwe van Kanye West, My Beautiful Dark Twisted Fantasy. En dan het misschien wel meest besproken album van ‘t jaar: de Tron Soundtrack van Daft Punk.

Kortom, ondanks alle kerst en carnaval bocht die ons de komende tijd wordt opgedrongen is er ook nog allerlei goed materiaal te beluisteren. Geniet ervan.

terug naar blog