Maroon5, Alicia Keys & Jon Stewart

Door Jules Janssen • Monday 25 February 2008

Daar zijn we weer, eigenlijk was het de bedoeling vandaag een bezoekje te brengen aan een mini-concertje van Maroon5 in de Soho Apple Store. Daar aangekomen bleek echter al snel dat ik niet hun allergrootste fan ben. Er stond een rij met mensen die zo’n beetje om de complete blok liep en de beslissing om maar gewoon wat anders te gaan doen was al snel genomen. Helaas.

Er is echter ook heel erg goed nieuws vanaf ‘t front: we hebben kaarten voor Alicia Keys! Yeah baby! Achttien juni zal mevrouw een optreden verzorgen (bijgestaan door Ne-Yo en Jordin Sparks) in the Madison Square Garden. En samen met Josine en Hanneke zal ik daar een getuige van zijn.

Anyways, geen Maroon5 dus vanavond en inmiddels ben ik weer thuis en zit ik gezellig de 80th Annual Academy Awards (aka Oscars) te kijken. Prachtige show, mede dankzij de schrijvers de weer aan ‘t werk zijn natuurlijk, maar ik kan maar niet wennen aan die Jon Stewart (de host van deze Oscar show). Van de week zat hij ook al bij Larry King en tafel en deed daar zo goed zijn best om grappig te zien dat het gewoon irritant werd. Ook vanavond kan hij maar niet echt grappig worden.

Een stuk grappiger was de aankondiging van Owen Wilson, die juist heel erg zijn best deed om serieus te zijn, wat natuurlijk ook absoluut niet wilde lukken met dat nasale gebrabbel. Ook leuk was het stukje van 11 jaar geleden dat ze net lieten zien waarin Cuba Gooding Junior zijn Oscar accepteerd. Prachtig.

Ik kijk nog even verder, mocht er nog iets leuks gebeuren, dan leest u het allen natuurlijk hier.

Instant update: Jessica Alba op ‘t podium. That’s it!
Update: Jahaa, Cameron Diaz struikelt over meerdere malen over ‘cinematography’, maar ze blijft leuk

terug naar blog